Meistä

Konehuolto Hannu Onnela perustettiin vuonna 2001 Loimaalla, Varsinais-Suomessa. Yli 20 vuoden kokemuksen syvällä rintaäänellä voimme todeta, että meillä on laajaa erikoisosaamista maatalouskoneiden parissa. Palvelemme monipuolisesti ja hallitsemme isommatkin kokonaisuudet.

Hyvien yhteyksien päässä Loimaalla huollamme ja korjaamme kaikenmerkkiset traktorit ja maatalouskoneet. Meillä on laaja-alaista kokemusta mm. Lantmännen Agron ja Turun Konekeskuksen työkoneista, Massey Ferguson -traktoreista ja -puimureista, Hankkijan myymistä Claas-koneista, MN-Lifttekin maahantuomista Manitou-kurottajista, HC Petersenin myymistä Deutz-Fahr -traktoreista ja puimureista, Zetor-traktoreista, Agritoukola Machineryn Samson-tuotteista  sekä Weidemann-pienkuormaajista.

Olemme myös yksi Suomen seitsemästä isompiin, hinattaviin Hardi-kasvinsuojeluruiskuihin erikoistuneista huoltamoista. Huollamme ja korjaamme myös ympäristönhoitokoneet kuten Kubota, Weidemann ja Schäffer.

Vuonna 2024 meistä tuli osa Powered by Kramp –myymäläverkostoa. Kramp on Euroopan johtava maatalouden varaosien ja tarvikkeiden toimittaja. Varaosamyymälämme tarjoaa kattavan valikoiman traktoreiden ja maatalouskoneiden varaosia ja tarvikkeita.